Aanvragen voor de Electrokarren bel 06-53 88 30 90, bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 13.00 uur.

  • Wilt u zeker zijn van het vervoer, plan uw ritten minimaal een dag van tevoren!
  • Houdt de postcodes en huisnummers van uw vertrek en eindpunt bij de hand en geef uw telefoonnummer op zodat er, als dat nodig is, contact met u kan worden opgenomen.
  • TARIEF tot en met  28 juni 2024 is de ritprijs standaard vastgesteld op € 2,50 per enkele reis per persoon. U-pashouders en WMO-pashouders (Regiopas) krijgen op vertoon van de geldige pas 50% korting. Bij reservering dient u het korting-pasnummer op te geven en bij de chauffeur moet u de pas laten zien betaalt u slechts € 1,25 per enkele reis !
  • TARIEF vanaf 1 juli 2024 is de ritprijs vastgesteld op € 1,75 per enkele rit per persoon voor iedereen, passen zijn niet meer nodig
  • De Strippenkaarten worden vanaf 17 juni 2024 niet meer verkocht. De strippenkaarten kunt u nog wel opmaken of terugverkopen.

Bij de chauffeur van de Electrokar kunt u bij voorkeur met uw pinpas afrekenen maar ook contant of met strippen. Voor toelichting pinbetaling klik hier

Alle ritten worden uitgevoerd van huis tot locatie of omgekeerd, dus exact op maat. Wel zal de planning en de rituitvoering zo goed mogelijk rekening houden met vraag en aanbod. Het kan voorkomen dat u wordt opgehaald en dan via een ander adres naar uw bestemming wordt gebracht. Er is dan sprake van medepassagiers.

Wilt u een rit buiten de Rondweg of buiten de tijden van de Electrokarren maak dan gebruik van ANWB AutoMaatje Houten