ANWB AutoMaatje Houten

Met een ondertitel

ANWB AutoMaatje Houten is een vervoersdienst waarbij vrijwillige chauffeurs mensen uit de gemeente Houten die minder mobiel zijn vervoeren. De chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto.

U kunt van deze dienst gebruik maken wanneer u bijvoorbeeld een afspraak heeft in het ziekenhuis, bij de dokter of fysiotherapeut. Maar ook voor leuke uitjes, zoals bijvoorbeeld naar de kapper, vrienden of gezellig winkelen kunt u gebruik maken van AutoMaatje Houten.

Waarin ondersteunt AutoMaatje u (onder bepaalde voorwaarden)?

Medisch ritten
Binnen en buiten Houten kunt u ons voor Medische ritten vragen. Wij brengen u graag naar bijvoorbeeld uw huisarts, fysiotherapeut of ziekenhuis.

Sociale ritten
Wilt u uw partner/familie bezoeken in een verzorgings-/verpleeghuis in Houten? Een bezoek brengen aan andere familieleden, de supermarkt of bibliotheek? Wij kunnen u brengen en/of halen.

Wilt u gebruik maken van ANWB AutoMaatje Houten? 

ANWB AutoMaatje Houten:
U kunt contact opnemen met de coördinator voor een éénmalige aanmelding. Nadat u aangemeld bent, kunt u gebruik maken van AutoMaatje Houten.
ANWB AutoMaatje Houten rijdt u naar bestemmingen binnen en buiten Houten, ook buiten kantoortijden en in het weekend.

Voor het aanvragen van een rit neemt u minimaal 2 werkdagen van te voren contact op met de coördinator. Dit kan bij voorkeur per e-mail  automaatje@vervoerhouten.nl of per telefoon 06-35 606 501. Wij zijn bereikbaar tussen 9.00-13.00 uur. 

Onkostenvergoeding
Aanmelden als Deelnemer voor AutoMaatje Houten is gratis.
De onkostenvergoeding voor de vrijwilliger is 35ct per gereden kilometer plus eventuele parkeerkosten. 

Bij een wachttijd van meer dan 1,5 uur mag de vrijwilliger naar huis. Mogelijk rijdt een andere vrijwilliger het retourritje.

Bent u minder mobiel en voor uw vervoer afhankelijk van anderen? En moet u daardoor veel thuisblijven?
Maak dan gebruik van ANWB AutoMaatje Houten en kom weer onder de mensen!

Meer weten over ANWB en ANWB Automaatje klik hier