Nieuws

Lees hier nieuws over Vervoer Houten

Nieuws van de stichting

EXTRA SPONSOR BIJDRAGE

Onze sponsor, Albert Heijn in het Oude Dorp, heeft in de maand oktober 2018 de opbrengst van de emballagebox ter beschikking gesteld aan de stichting. Het bedrag van 375 Euro is met blijdschap in ontvangst genomen.

Dit bedrag is in de vorm van strippenkaarten ter beschikking gesteld aan het Sociaal Loket van de gemeente Houten, ter ondersteuning van de eenzaamheidsbestrijding. Mensen die in een sociaal isolement leven zijn gebaat bij mobiliteit. Daar willen wij vanuit Vervoer Houten op deze wijze aan bijdragen!

VRIJWILLIGE CHAUFFEURS GEZOCHT

Om beide Elektrocarren ten volle in te zetten is er weer  ruimte voor extra chauffeurs! We hebben een heel goed team en het is een lust om de passagiers op hun wensen te bedienen. Meldt u aan en neem contact op via het centrale nummer. 

WEBMASTER GEZOCHT

Vind je het leuk om aan de website te werken en denk je dat je voor ons het verschil kunt maken door een actuele website te bieden en ondersteuning te geven aan de medewerkers (en het bestuur) van de stichting, meld je dan aan via info@vervoerhouten.nl

VERVOER HOUTEN IN DE PERS

Trefpunt Houten

Bekijken