Nieuws

Lees hier onze berichten of ander nieuws over Vervoer Houten.

Nieuws van de stichting

 2e ELECTROCAR in bedrijf

De Gemeenteraad heeft half november 2017 unaniem besloten om de benodigde € 30.000 beschikbaar te stellen voor de aanschaf van de 2e Electrocar. Dit is heel goed nieuws want die extra capaciteit is heel hard nodig en alleen zo kunnen wij de nog steeds groeiende vraag naar Vervoer daadwerkelijk aan. Op de foto hiernaast is de nieuwe Car te bewonderen.

VERVOER nu ook op ZATERDAG van 10:00 tot 16:00

Vanaf komende zaterdag 20 januari wordt er ook op zaterdag gezorgd voor Vervoer. U moet dan wel de reservering uiterlijk op de vrijdag daaraan voorafgaand voor 15:00 uur gemaakt hebben.

Mocht u de Electrocar op straat tegenkomen en mee willen rijden, dan kan dat in overleg met de chauffeur, en voorzover er plaats is natuurlijk.

De ritprijs is ook op zaterdag standaard € 2,50 per enkele reis, behalve met de U-Pas of de WMO-pas, dan € 1,25 per rit.

VRIJWILLIGE CHAUFFEURS GEZOCHT

Om beide Elektrocarren ten volle in te zetten is er weer  ruimte voor extra chauffeurs! We hebben een heel goed team en het is een lust om de passagiers op hun wensen te bedienen. Meldt u aan en neem contact op via het centrale nummer. 

VERVOER HOUTEN IN DE PERS

Trefpunt Houten

Bekijken